Serviciile de medicina muncii se desfasoara la sediul din Str.Serban Voda nr.6D(in spatele restaurantului "Sophia"-Str.B.P.Hasdeu).

     Efectuam toate examenele medicale pentru angajare si pentru controlul medical periodic, cu eliberarea fisei de aptitudine - Dr. Constandina Claudia  - medic specialist medicina muncii.

     Examenele medicale de medicina muncii se efectueaza atat pe baza de contract cu firma angajatoare, cat si individual. In cazul incheierii unui contract de prestari servicii, tarifele se negociaza, de comun acord, in functie de numarul de angajati. De asemenea, in cazul firmelor cu peste 50 de angajati, examenele medicale se pot efectua la sediul angajatorului, fara costuri suplimentare.

     Pentru relatii suplimentare si pentru incheierea contractelor - persoana de contact PATRASCANU LAURA ELENA - telefon: 0730368254 sau 0241/643907.

CLIENTI: Avem contracte de furnizare servicii de medicina muncii cu peste 150 de firme, din care cele mai importante sunt:

1.  S.C. SMS ROMANI SRL

2.  S.C. SOCUM TRANS SRL

3.  S.C ELIT SRL

4.  S.C. DUO PARTNERS 2002 SRL

5.  S.C DUO SRL

6.  S.C. ANITA BEAUTY SRL

7.  S.C. DIGITON SRL

8.  S.C. TIME CONSULTING SRL

9.  S.C. GEMINI DDD SRL

10.S.C. PATI TRIO SRL

11.S.C. SELMARV PERSONAL SRL

12.S.C. EUROCATERING SRL

13.S.C. FARMACIA CORYLUS SRL

14.S.C. TRANSGUARD SECURITY S.R.L.

15.S.C. K-ARISMA NAV S.R.L.

16.Gradinita "NOUVELLE GENERATION"

17. S.C. SOLO SCARPA SRL

18. S.C. K-ARISMA NAV SRL
Acest website si-a neutralizat emisiile de CO2    Cumpara cuvinte optimizate pe Google    Servicii SEO - Promovare pe Google    Thiess Promoting - Agentie de publicitate